Pompele noastre de căldură pot fi programate și monitorizate online de pe orice device

Pompele noastre de căldură pot fi progamate și monitorizate de pe orice device (calculator, tabletă, telefon), conectat la internet, din orice locație de pe glob

Aveti o casa de vacanta la mare distanta de locuinta dvs sau chiar in alta tara, sau chiar pe alt continent si doriti sa controlati temperatura on-line temperatura din interior?

Nici o problema. Cu pompele de caldura ASG puteti monitoriza temperatura casei dvs de vacanta, puteti programa temperatura din fiecare zi a saptamanii, chiar pe ore la nivelul fiecarei zile. Veti putea vizualiza in permanenta temperatura si umiditatea interioara precum si daca pompa de caldura functioneaza optim. Este afist inclusiv timpul de functionare al pompei de caldura in ziua respectiva. Puteti oricand anula si reprograma. Aveti nevoie pentru toate acestea doar de un device (calculator, tableta, telefon) conectat la internet.

Daca se pierde conexiunea la internet, nu va faceti griji.

Sistemul pastreaza programul de incalzire stabilit de dvs.

Totodata, pompa de caldura are un senzor propriu care nu va permite scaderea temperaturii sub o valoare minima de siguranta, prestabilita.

Pompe de caldura ASG sunt ideale pentru persoanele in varsta

Aceasta facilitate este ideala pentru cei care locuiesc impreuna sau au in ingrijire persoane mai in varsta. Posibilitatea de a monitoriza de la distanta starea pompei de caldura ofera un plus de liniste.