pompe de caldura asg
pompe de caldura asg

Interviuri video clienți

A încălzit 200mp cu maxim 500 lei / lună, cu pompa de căldură ASG

Pompele de caldura ASG asigura performanta de top si satisfactia clientilor nostri

Pompă de căldură ASG – cel mai mare și mai stabil coeficient de performanță

Pompa de căldură ASG – coeficient maxim de performanță

Pompa de caldura ASG – o sursa de caldura ideala pentru imobile nerezidentiale

Pompele de caldura ASG, o premiera absoluta ca design si performante

Pompă de căldură montată în Volutari. Discuția conține detalii despre consumul de energie.

Prin montarea pompei de căldură, costurile pentru încălzire, apă caldă și aer condiționat se reduc cu 3/4. Banii astfel economisiți pot fi utilizați în alte scopuri – concedii, educația copiilor etc.

O pompă de căldură apă – apă montată la un imobil din județul Ialomița. Realizează atât încălzirea imobilului cât și a bisericii învecinate. În interviu e poate vedea cât de simplă este amenajarea necesară funcționării pompei de căldură.

O pompă de căldură apă – apă montată la un hotel – casă rustică din județul Vrancea. Asigură încălzirea imobilului. Se poate vedea din interviu cât de mic este spațiul necesar pentru centrala termică.

O pompă de căldură apă – apă montată la un imobil de lângă București. Se poate vede din interviu soluția optimă de amplasare a puțului forat chiar în camera centralei termice, pentru un randament maxim.

Un sistem de două pompe de căldură asigură încălzirea unui complex din Focșani, compus dintr-un restaurant, un hotel și un magazin în care se află și o stație de vânzare combustibili auto, în total fiind o suprafață de peste 2000 mp.