pompe de caldura asg
pompe de caldura asg

Interviuri video clienți

Prin montarea pompei de căldură, costurile pentru încălzire, apă caldă și aer condiționat se reduc cu 3/4. Banii astfel economisiți pot fi utilizați în alte scopuri – concedii, educația copiilor etc.
O pompă de căldură apă – apă montată la un imobil din județul Ialomița. Realizează atât încălzirea imobilului cât și a bisericii învecinate. În interviu e poate vedea cât de simplă este amenajarea necesară funcționării pompei de căldură.
O pompă de căldură apă – apă montată la un hotel – casă rustică din județul Vrancea. Asigură încălzirea imobilului. Se poate vedea din interviu cât de mic este spațiul necesar pentru centrala termică.
O pompă de căldură apă – apă montată la un imobil de lângă București. Se poate vede din interviu soluția optimă de amplasare a puțului forat chiar în camera centralei termice, pentru un randament maxim.
Un sistem de două pompe de căldură asigură încălzirea unui complex din Focșani, compus dintr-un restaurant, un hotel și un magazin în care se află și o stație de vânzare combustibili auto, în total fiind o suprafață de peste 2000 mp.
Cotație preț
Venim în întâmpinarea clienților noștri cu o experiență de peste 30 ani în domeniul pompelor de căldură.