Pompele de caldura ASG, o premiera absoluta ca design si performante

Aceste pompe de caldura au un design total deosebit de celelalte pompe de caldura, care a rezultat in urma nenumaratelor teste si imbunatatiri succesive pentru cresterea performantei energetice.

Ceea ce surprinde din prima clipa la pompele de caldura ASG este vaporizatorul in forma de spirala arhimedica. .Acest vaporizator asigura obtinerea unor performante cu mult deasupra celorlalte pompe de caldura , deoarece in afara faptului ca nu se colmateaza, asa cum se intampla la pompele de caldura de acelasi tip, asigura si prelucrari termodinamice ale freonului pe care celelalte pompe de caldura nu le pot realiza, neavand structura tehnica necesara. Prin constructia acestui vaporizator, brevetata atat ca si constructie cat si ca model, se asigura o temperatura de supraincalzire a freonlui de peste 10K si respectiv o subracire la aceeasi valoare, fapt care ridica substantial performantele energetice ale pompei de caldura. Aceasta pompa de caldura reprezinta nu numai un brevet de inventie dar si lucrarea mea de doctorat.

Pompele de caldura ASG pot fi monitorizate si controlate atat local cat si cu ajutorul unui device pe internet din orice locatie cu acces la internet din lume.

Beneficiarii nostri care au implementat recomandarile nostre privind realizarea instalatiei de incalzire si izolarea imobilului au facturi de incalzire cu pompa de cladura ASG, mult sub valoarea de 100lei/100 mp.