pompe de caldura asg
pompe de caldura asg

Funcția „temperarura minimă de avarie” este o măsură de precauție pentru situații deosebite

Pompele noastre de caldura sunt dotate cu functia „temperarura minima de avarie”, care mentine temperatura imobilului la o valoare minima prestabilita in cazul pierderii contactului prin internet sau in cazul unor setari eronate prin programatorea de la distanta cu comanda prin internet.

Pompele de caldura ASG pot fi comandate si programate atat local, de la tabloul de comanda cat si de la distanta, prin internet, din orice locatie de pe glob cu acces la internet, cu ajutorul unui device (calculator, tableta, telefon).

In cazul in care beneficiarul unei pompe de caldura ASG se afla intr-o locatie in care a pierdut semnalul de internet, programatorul pompei de caldura va retine ultimul program setat, pana la o noua programare.

In situatia in care, beneficiarul pompei de caldura ASG, a setat pe device, din greseala o temperatura prea mica, temperatura care poate crea anumite probleme in imobil, sistemul de siguranta al pompei de caldura ASG nu va permite scaderea temperaturii la locul de montaj al senzorului sub o anumita valoare prestabilita de siguranta pentru imobil.

Temperatura de siguranta setata se poate vizializa in permanenta pe tabloul de comanda al pompei de caldura ASG iar temperatura programata se poate vizualiza pe device, unde beneficiarul pompei de caldura ASG va putea vedea in permanenta temperatura setata (pe zilele si orele saptamanii), pe care o poate modifica oricand dupa dorinta, umiditatea precum si durata de functionare a pompei de caldura in ziua respectiva.

Solicită o cotație de preț!
Pompele de căldură apă-apă ASG au prețuri începând de la 2.400 euro. Pentru a-ți trimite o cotație de preț exactă am nevoie de câteva informații despre imobil și pânza de apă freatică din zonă.