Cum să scapați de grija asigurării încălzirii imobilului în care locuiți

Cu ajutorul unei pompe de căldură ASG costurile pentru încălzire, apă caldă și aer condiționat se reduc cu 3 / 4.

Principala problemă cu care se confruntă multe familii pe timpul iernii o reprezintă cheltuielile din ce în ce mai mari pentru încălzirea imobilelor. Lipsa lemnelor pentru foc înregistrată în ultimii a condus la o creștere semnificativă a costurilor inclusiv pentru cei care și-au montantat centrale termice pe lemne. Aflați în dificultate financiară, multe familii decid să încălzească parțial imobiliul sau se limitează la un confort mai scăzut.

Cele mai afectate familii sunt cele care s-au mutat într-un imobil construit recent, a cărui sistem de izolație exterioară nu a fost finalizat și familiile în vârstă rămase singure într-un imobil cu o suprafață prea mare pentru puterilor lor financiare.

In astfel de situați, soluția nu o reprezintă economisirea ci alegerea unui sistem de încălzire care să necesite un cost minim de întreținere.

Pompe de căldură ASG

Pompele de căldură ASG sunt rezultatul unei activității de peste 30 de ani în domeniul pompelor de căldură și al acumulării unei experiențe îndelungate privind montajul, repararea și service-ul aferent pentru pompele de căldura fabricate de către principalii furnizori mondiali tradiționali, în baza contractelor de reprezentanță. Ele sunt realizate în baza unei solicitări de brevet de invenție ce ne aparține.

Pompele de căldură ASG sunt caracterizate de cel mai performant și stabil COP, având în vedere temperatura aproximativ constantă în jurul valorii de 11-14aµC, din pânza de apă freatică de pe teritoriul României.

Pompele de caldura ASG utilizează cele mai performante electrocompresoare existente astăzi pe piață și cele mai performante tipuri de condensatoare brazate realizate din oțel inoxidabil. Tabloul de comandă conține toate sistemele de protecții necesare pentru protejarea integrală a electrocompresorului. Iși semnalizează automat toți parametrii funcționali și în caz de avarie semnalizează tipul și locul avariei pentru ca operatorul să nu mai fie nevoit să caute în manualul de utilizare. De asemenea, există protecție împotriva congelării vaporizatorului sau a schimbării succesiunii fazelor de alimentare.

Avantajele folosirii pompei de caldura ASG:
• Efort privind transport, cenusa, curatat horn, curatat mizerie = 0;
• Risc de incendiu, explozie, axfixiere, arsuri = 0
• Control total al temperaturilor cu precizie de zecime de grad ;
• Nu necesita intretinere, supraveghere, revizii, reparatii sau lucrari de mentenanta
• Durata de viata foarte lunga, de obicei mai mare de 25 ani
• Nivel total de automatizare si supraveghere, se poate programa sau comanda prin internet, radio sau local
• Nivel de noxe produs = 0
• Nivel de mizerie produs = 0
• Reducerea cheltuielilor cu incalzirea