pompe de caldura asg
pompe de caldura asg

Pompe de căldură ASG

Daca intentionati sa va realizati o instalatie de incalzire si preparare apa calda pentru consum menajer cu cele mai performante pompe de caldura – adica cu pompele de caldura ASG – aici veti gasi toate informatiile de care aveti nevoie pentru a obtine solutia optima privind cheltuielile minime posibile, dar si un indrumar pas cu pas care va va conduce in deplina siguranta spre solutia optima.

Veti gasi de asemenea, toate explicatiile argumentate tehnic despre pompele de caldura si toate aspectele referitoare la incalzirea cu pompe de caldura. De asemenea, puteti viziona pe site mai multe interviuri realizate in locatii unde am montat pompe de caldura ASG.

Scurta prezentare a pompelor de caldura si a sistemelor de incalzire a imobilului

Trebuie sa mentionez ca varianta cea mai buna este ca inca din faza de proiect a imobilului dvs sa includeti acele solutii de optimizare care vor face ca imobilul dvs sa va asigure performante maxime de confort termic cu cheltuieli financiare extrem de mici.

• vezi detalii suplimentare

De ce este foarte important sa luati in calcul montarea pompelor de caldura inca din faza de proiect a imobilului dvs.

Trebuie sa stiti ca odata cu intrarea noastra in comunitatea Europeana, avem si obligatia respectarii normelor europene referitoare la izolatia termica a imobilelor. Ca o consecinta directa, prin Legea 159/2013 pentru modificarea şi completarea Legii 372/2005 privind performanţa energetică a clădirilor a fost introdusa obligatia intocmirii certificatului energetic pentru cladiri si apartamente atat la construirea sau vanzarea acestora cat si la inchiriere. Prin acest certificat energetic cladirea sau imobilul respectiv se incadreaza intr-o anumita clasa de consum energetic care este simultan si o clasa de poluare in vederea pregatirii impozitarii imobilelor in functie de clasa de poluare, la fel ca la autoturisme.

• vezi detalii suplimentare

Explicatii referitoare la necesitatea si obligatia realizarii izolatiei termice a imobilelor precum si beneficiile privind cheltuielile pentru incalzire rezultatea in urma reabilitarii termice a imobilului dvs.

Incalzirea unui imobil poate fi comparata cu umplerea unui ciur cu apa. Cu cat ciurul are mai multe gauri, cu atat mai multa apa se pierde, iar cantitatea de apa care trebuie introdusa in ciur pentru ca acesta sa fie plin in permanenta, este mai mare. Tot astfel, in cazul unui imobil, sursa de caldura trebuie sa compenseze toate pierderile de caldura ale imobilului, pentru a putea mentine la interior, temperatura prestabilita.

Un imobil izolate termic corespunzator, va elimina drastic pierderile de caldura si va necesita o putere foarte mica pentru incalzire, care se va concretiza in final in cheltuieli foarte mici privind incalzirea.

• vezi detalii suplimentare

Dacă ți-a fost de folos, distribuie această pagină să o vadă și prietenii tăi!